2014. október 7., kedd

A Lángososról

Baja városának mediterrán hangulatát a Sugovica (Sugó) közelsége adja. A Sugó-part szabadstrandja és a víz melletti sétány éppúgy hozzájárulnak az üdítő hangulathoz, mint a Halászpart éttermei, kávézói és szórakozóhelyei. A Bajára látogató turisták a város természetközelisége miatt biztosan szép emlékekkel távoznak, és térnek vissza minden évben.


A Sugó-part híres-neves lángosa már évtizedekkel ezelőtt külön fogalommá vált a déli országrészben: mindig is hozzátartozott a bajai életérzéshez, a Sugovica hangulatához. Örömmel jelentjük, hogy a régi, hagyományosan készített lángos receptje nem veszett oda az évtizedek alatt, és a Sugó-parti Lángossütő újra régi fényében tündököl!

A Lángossütő 2011 őszén megújult, és a bajai Halászpart egyik legkedveltebb helyévé vált. Büfés jellegével egy igazi retro hangulatú étteremmé nőtté ki magát, ahol a régi, hagyományos recept szerint készül a lángos. Vendégeinket lángos specialitásaink mellett (Puszta, Tüzes, Magyaros) frissen sült húsokkal (tarja, grillcsirke, bajor csülök) valamint hekkel, sült kolbásszal, palacsintával, Sugó salátával várjuk, amit szép időben akár nyári teraszunkon is elfogyaszthatnak.Ha Baján jár, mindenképpen nézzen be a Sugó-parti Lángossütőbe!
Sok szeretettel, frissen sült, gőzölgő sajtos-tejfölös lángossal várjuk!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése